Et nyt erhvervsnetværk ser dagens lys i Assens Kommune

VEN

27. december 2022

Er du bosiddende i Assens og ønsker at udvide dit professionelle netværk? Den gode nyhed er, at et nyt erhvervsnetværk for nylig blev lanceret i kommunen, som giver adgang til hundredvis af medlemmer inden for forskellige brancher og erhverv. Her er, hvad du skal vide om dette nye erhvervsnetværk, og hvordan det kan hjælpe dig med at skabe nye relationer og åbne dørene for nye muligheder.

Hvad er det nye erhvervsnetværk?

Vestfyns Erhvervsnetværk (forkortet VEN) er en lokal forening, der er sat i verden for at hjælpe lokale erhversdrivende i Assens med at komme i kontakt med potentielle samarbejdspartnere og kunder. VEN hjælper med at bringe iværksættere, investorer, digitale marketingfolk, it-professionelle, revisorer, sælgere, entreprenører og andre erhvervsfolk der deler fælles interesser, sammen.

Hvad tilbyder VEN?

VEN tilbyder at du kan være med i foreningen som betalt medlem. Det er også muligt at starte som gratis medlem for at se om det er noget for dig. Du vil blive inviteret med til arrangementer, walk and talks, digital forretningsudviklingsforløb, netværks-cafeer m.m. Foreningen arbejder for at fremme muligheder for alle medlemmer.

Hvordan kan du blive en del af VEN?

For at blive involveret i VEN skal du klikke på ‘bliv medlem’ øverst til højre og oprette en profil. Når du er har ansøgt, og din ansøgning er behandlet, kan du drage nytte af alle  VENS fordele, herunder arrangementer, sparring og netværk. Du får samtidig adgang til VENS lukket Facebookgruppe.

VEN er for dig, hvis …

Du driver virksomhed i Assens Kommune og du ønsker at udvide dine erhvervsforbindelser i Assens. Hvis ja, send en ansøgning og få en forsmag på hvad det kan betyde for din forretning at opbygge stærke relationer med andre ligesindede fagfolk fra dit lokalområde.

Seneste nyt

Følg med i alle VEN’s nyheder. Her finder du nem adgang til alle de seneste updates, så du kan holde dig orienteret.